Mooie handgemaakte tassen van echt leer

Marijke Mode is jouw adres voor prachtige handgemaakte tassen in Westerbork. Ons assortiment bevat diverse unieke en altijd kleurrijke exemplaren. Van kleine clutches tot grotere tassen geschikt voor documenten: bij ons vind je het allemaal! Alle tassen zijn van echt leer en zijn gemaakt door designers met passie voor hun vak.

Kwaliteit en karakter

Tassen zijn een heel persoonlijk accessoire. Bovendien vragen verschillende gelegenheden weer om een ander soort tas. Ga je naar een speciaal evenement? Dan is een clutch een goede optie. Naar je werk toe doe je waarschijnlijk weer liever met een grotere tas, omdat daar al je belangrijke papieren in kunnen. Voor persoonlijk gebruik wil je misschien weer heel iets anders. Marijke Mode heeft voor ieder mens en iedere wens geschikte handgemaakte tassen, onder andere van ontwerper ANNIGJE. De groottes en prijzen verschillen, maar al onze unieke tassen zijn kleurrijk en van diverse soorten echt leder. Hiermee maak je jouw look helemaal af!

Passie en ervaring

Voor ons is het belangrijk dat jij met een product waar je nog lang plezier van hebt weer naar huis gaat. Daar stellen we onze persoonlijke service dan ook op af. Ons personeel is zeer bekwaam in het uitzoeken van passende producten en helpt je hier graag mee. Liefde voor mode zit in ons bloed! We draaien er onze hand niet voor om voor nét dat beetje extra. Ben je ergens naar op zoek, maar hangt het niet in de winkel? Laat het ons gerust weten: we doen ons uiterste best voor jou.

Neem contact op met Marijke Mode in Westerbork via tel. 0593-332699, ons contactformulier of wandel gewoon eens binnen. We verwelkomen je graag in de leukste tassen- en kledingwinkel van Drenthe.

Workshop Customize your own bag; Ontwerp je eigen tas.

De eerstvolgende workshop Ontwerp je eigen tas wordt bij voldoende belangstelling opnieuw gegeven. Meld je dus vooral aan! Aanmelding kan via de winkel, het contactformulier of de website van Annigje. Tijdens deze workshop heeft u de keuze uit veel kleuren leer en bijbehorende fournituren om een tas geheel naar eigen ontwerp te maken. Rond 21.00 uur eindigt deze cursus. In de tussentijd zullen wij u een kopje soep met een broodje serveren en iets lekkers bij de koffie/thee. Opgave kan via de winkel of Annigje (zie haar website: www.annigje.com).

Tassen 1 december 2018