Handgemaakte hoeden in unieke stijlen

Zoek je een winkel waar je terecht kunt voor het kopen van handgemaakte hoeden in Westerbork? Marijke Mode is jouw eigenzinnige dameszaak. In ons veelzijdige assortiment tref je een groot aantal prachtige, met de hand vervaardigde stoffen en lederen hoeden aan. Deze zijn allemaal kleurrijk en uniek en maken jouw look helemaal af.

De hoeden zijn tijdelijk niet in onze winkel aanwezig.

Eigenzinnig en modern

Hoeden zijn natuurlijk nooit weggeweest, maar maken de laatste jaren weer een heuse opmars in de damesmode. Om die reden kunnen we hier bij Marijke Mode de meest moderne hoeden aan ons assortiment toevoegen. Net als de rest van onze collectie betreft het ook hier bijzondere, eigenzinnige exemplaren. Hiermee maak je jouw outfit op een unieke manier helemaal af. Omdat hoeden in diverse soorten en maten bestaan, zit er ongetwijfeld voor ieder wat wils tussen. Als gecertificeerd styliste helpen we je bovendien graag met het uitzoeken van de juiste producten.

Uitstekende kwaliteit

Onze collectie aan handgemaakte hoeden bestaat uit onder andere uit Hoeden van Krook van Hetty Krook. De designer achter dit merk is zeer creatief en deelt een echt passie voor het maken van prachtige hoofddeksels. De modellen die wij verkopen variëren van kleinere hoeden tot exemplaren met grote randen en zijn geschikt voor elk seizoen. De hoeden zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig materiaal en daardoor van uitstekende kwaliteit. Kom ook langs in onze winkel om de kleurrijke verzameling te bekijken! Je vindt ons aan de Hoofdstraat 41A in Westerbork.

Wil je meer weten? Dan kun je altijd contact opnemen met Marijke Mode. Bel naar 0593-332699 voor een snel antwoord of laat een bericht via ons contactformulier. We komen altijd zo spoedig mogelijk bij je terug.

Hoeden 1 december 2018