Handgemaakte sieraden voor iedere look

Marijke Mode is bij uitstek de kledingwinkel voor alle creatieve dames van Drenthe. Bij ons ben je daarom aan het juiste adres voor allerlei handgemaakte sieraden in Westerbork en omstreken. Kettingen, armbanden, ringen of oorbellen: wij hebben het allemaal. De bijoux zijn stuk voor stuk bijzonder en maken iedere look dan ook speciaal.

Allerlei soorten en maten

Sieraden toevoegen aan een outfit is de meest geliefde en toegankelijke manier van accessoires gebruiken. Er zijn immers zoveel verschillende opties. Kies je voor handgemaakte oorbellen, armbanden, een ketting of juist een ring? Marijke Mode streeft ernaar om iedere artistieke vrouw met de meest unieke bijoux blij te kunnen maken. In de collectie in onze winkel vind je om die reden diverse verschillende soorten handgemaakte sieraden. Denk bijvoorbeeld aan stainless steel sieraden met goud, witgoud of roségoud verguld van het merk Speechless. Of de ontzettend kleurrijke bijouterie van Jopie Grobbe. Kortom: wij hebben ongetwijfeld voor ieder wat wils.

Sieraden bestellen

Hoewel de keuze reuze is, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat jouw perfecte sieraad er niet tussen zit. In dat geval helpen we je graag verder. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij doen ons best het voor jou te bestellen of op te sporen. De aankoop is hierna vrijblijvend: je weet namelijk pas echt hoe het product eruit ziet als je het daadwerkelijk voor je hebt. Overigens kun je bij ons tevens terecht voor tassensjaals en hoeden.

Struin eens binnen als je in Westerbork bent. Meer informatie verkrijg je snel en eenvoudig door te bellen naar 0593-332699 of door het contactformulier in te vullen. Marijke Mode komt dan zo spoedig mogelijk bij je terug.

Handgemaakte Sieraden 1 december 2018