Dameskleding Westerbork

Creatieve en artistieke dameskleding vindt u bij bij Marijke Mode, de meest unieke kledingwinkel in Westerbork. Ons assortiment bestaat uit kleurige, fleurrijke dameskleding en diverse handgemaakte accessoires. Kom langs om onze collectie met je eigen ogen te bekijken en natuurlijk even te passen. Het personeel helpt je graag de perfecte kleren te vinden!

Zo hebben wij in ons assortiment T-shirts van het merk Heart. Dit zijn T-shirts met 3/4 mouwen in 6 verschillende kleuren/dessins. Deze zijn gemaakt van fijn katoenen materiaal.

Op zoek naar najaarskleding? Kom langs in de winkel en bekijk onze nieuwe collectie!

Ruim assortiment

We hebben dan ook veel passie voor het vak en dat zie je terug in onze collectie. Het aanbod aan eigenzinnige kleding voor dames is uitgebreid en écht bijzonder dankzij merken als Azuri, Boris en Soggo, Lulu, Angelle Milan, Perla Nera en Ricceri, Gafair, Nesz, Himalaya, Heart, Ivy Beau en Ivy Belle. Nesz is een nieuw kledingmerk voor de eigentijdse vrouw. Bovendien is het van de hoogste kwaliteit zodat jij lang kunt genieten van je nieuwe, unieke kledingstukken. Iedereen vindt in onze kledingzaak wel geschikte fashion: we hebben namelijk zowel de kleine maten als een maatje meer.

Maak jouw outfit direct helemaal compleet met onze handgemaakte accessoires! Wij verkopen onder andere hoedentassensjaals en sieraden. Kledingwinkel Marijke Mode werkt nauw samen met designers die deze accessoires met de grootste zorg vervaardigen om jou geweldige kwaliteit aan te kunnen bieden.

Persoonlijke service

Onze service is minstens zo bijzonder als onze dameskleding. Als gecertificeerd kledingstylist staan we je graag bij met adviezen. Ook is het geen probleem wanneer je op zoek bent naar damesmode die je op dat moment niet in de winkel aantreft. De volgende keer dat we inkopen doen kijken we voor je rond, of we kunnen een bepaalde maat, kleur of materiaalsoort voor je bestellen. Hierna passen is vrijblijvend: bevalt het kledingstuk toch niet dan ben je nergens tot verplicht.

Bent u op zoek naar bertaalbare dameskleding in Westerbork kom dan langs en we helpen je met alle liefde verder! Heb je nog vragen? Je bereikt ons het snelst via tel. 0593 – 332699 of via het contactformulier. We hopen je snel te mogen verwelkomen in de kledingwinkel.

Dameskleding 1 december 2018